2008-05-03 Voorlichtingscampagne van rechten van de mens de sociale

Ik nodig u uit om me bij ons in de sociale voorlichtingscampagne voor rechten van de mens aan te sluiten: Bloggers verenigt zich voor rechten van de mens 15 Mei 2008 als u vragen gelieve te becommentariëren.

hebt Het volgende is een Automatische vertaling. Voor de oorspronkelijke tekst te klikken gelieve Bloggers verenigen Kenteken aan de kant.

Terwijl de woorden van land naar land zouden kunnen veranderen en soms voor verleende worden genomen, rechten van de mens vertegenwoordig één van universeel akkoord gegaan op ideeën - dat alle mensen met fundamentele rechten en vrijheden geboren zijn die het leven, vrijheid, en rechtvaardigheid omvatten. Dit jaar merkt de 60ste verjaardag van de Universele Verklaring van Rechten van de mens die door de Verenigde Naties wordt goedgekeurd.

Bloggers verenigt zich want de Rechten van de mens overal bloggers uitdagen helpen rechten van de mens door aandacht op de uitdagingen en de successen van rechten van de menskwesties opheffen op 15 te trekken Mei. Wat die onderwerpen kunnen omvatten - de onrechtmatige opsluiting die van journalisten assemblage, overheden behandelt die de benarde toestand van burgers, en censuur van Internet negeren. Wat belangrijk is is dat op één dag, duizenden bloggers verenigen en hun verenigde steun overal van rechten van de mens.

delen Voeg een kenteken vroeg aan uw blog toe om de wereld te tonen dat u het toetreden duizenden bloggers zal die bereid om actie zijn te vragen om rechten van de mens over de hele wereld te steunen.

BlogCatalog.com verenigen de Partners zich met Amnestie Internationaal voor Bloggers voor Rechten van de mens.

San ANTONIO, Texas - BlogCatalog.com, het fastest-growing sociale netwerk voor bloggers op Internet, is partnering met Internationale Amnestie, een beweging wereldwijd die voor internationaal erkende rechten van de mens een campagne voert, om een globale sociale voorlichtingscampagne voor rechten van de mens uit te breiden door een belangrijk initiatief op 15 te lanceren Mei.

De campagne, Bloggers verenigt zich voor Rechten van de mens, vraagt over de hele wereld bloggers van op dezelfde dag aan post over rechten van de mens, Mei 15, Collectief, zullen hun posten over de hele wereld miljoenen mensen tezelfdertijd zelfs in die landen bereiken waar de vrijheid van meningsuiting regelmatig.

wordt onderdrukt "Internationale de amnestie is opgewonden om een deel van Bloggers te zijn verenigt zich voor Rechten van de mens," bovengenoemde Larry Cox, uitvoerende directeur van Amnestie de Internationale V.S.. "Bloggers verenigt zich want de Rechten van de mens een grote manier zijn om de macht van Internet uit te rusten aan strijdonrechtvaardigheid en tot de wereld een betere plaats te maken."

Naast het bevorderen van de campagne aan honderdduizenden leden, verleen amnestie aan Internationaal verstrekt BlogCatalog bronmateriaal voor bloggers. Verscheidene onderwerpen omvatten: de onrechtmatige opsluiting van journalist Shi Tao in China; onwettige detentions bij de Baai van Guantanamo; en de voortdurende moord, de verkrachting, de abductie en de verplaatsing van mensen in Darfur, de Soedan.

"Sinds zijn vroeg begin, verenigt Bloggers zich echt heeft geëvolueerd in een lid-gedreven sociale voorlichtingscampagne die wordt opgevat, bevorderd en door tientallen duizenden bloggers gesteund," zegt Antony Berkman, voorzitter van BlogCatalog.com. "Wij zijn opgewonden dat hun hard werk de aandacht, de bewondering heeft aangetrokken, en de Internationale steun van Amnestie."

Berkman zei aangezien elke blogger zijn of haar eigen rechten van de mensonderwerp kiest - de onrechtmatige opsluiting van journalisten, overheden die misbruiken en hun eigen burgers moord, en censuur van Internet - hij denkt sommigen rechten van de mensverhalen kunnen zelfs delen die nog om door heersende stromingsmedia hebben worden behandeld.

Sinds 1961, verleen amnestie aan Internationale leden hebben gewerkt om het misbruik van internationaal erkende rechten van de mens op meer dan 150 landen en gebieden en in elk gebied van de wereld tegen te houden. De organisatie won de Prijs van de Vrede van Nobel in 1961, Bezoek www.amnestyusa.org voor meer informatie.

Sinds vorig jaar, heeft BlogCatalog.com van een blogfolder in een lid-gedreven online gemeenschap voor bloggers geëvolueerd. Meer dan 100.000 goedgekeurde bloggers werken op BlogCatalog op elkaar in elke dag. Bezoek unite.blogcatalog.com voor meer informatie.

0 comments: